27.9.14

Cinsiyet Meselesi :)


Canım bebeğim;
Yeni evimize taşındık diye uzun zamandır buralara uğrayamadım ama senin hakkında yazmayı öyle çok özledim ki..
Eveet, bomba bir haberle geldim işte;
Bugün cinsiyetini öğrendik!
Aslan parçası geliyormuş meğerse :)
Aslında cinsiyetinin bizim için bir önemi yoktu, sadece sağlıklı olmanı istiyorduk. O yüzden doktor ne derse desin çok sevinecektik. Hatta sana bir sır vereyim mi? Bundan 2 hafta önce gittiğimiz doktor seni kıza benzetmişti. Bugün erkek olduğunu öğrendiğimizde kız olduğunu öğrendiğimiz sevincin aynısını yaşadık.. Aynı heyecanı.. Sen bizden bir parçasın ve kız ya da erkek olman değil; sağlıklı ve bizim olman önemli. Işte bu yüzden sabırsızlıkla bekliyoruz gelmeni. Sağlıkla gel, e mi? ;)

4 yorum:

  1. Sağlıklı olsun da kız olsun erkek olsun... Ben de böyle düşünüyorum. İlk bebeğim erkek oldu, itiraf ediyorum içten içten erkek istiyordum. Ama tabi önce sağlık ;) Sonra da bir kız geldi bize, ne şanslı dedim bir abisi var, her zaman onu kollar gözetir. Kısaca ikisi de ayırt etmeksizin harika duygular. :)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğluşunu :)
    Sevgiler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel bir kız bir oğlunuz olmuş maşallah :) Ama en önemlisi sağlıklı olmaları kesinlikle.. Çok teşekkür ederim güzel duaların için, benden de KOCAMAN sevgiler.. :)

      Sil
  2. Kız veya erkek bence de hiç önemli değil canım, en önemlisi ikinizinde sağlıklı olması, gerisi teferruattır :) Henüz bebeğim yok ama eminim çok heyecan verici değişik bir duygudur, sahip olan herkes de böyle anlatıyor :) Allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin daha nice mutluluklar sizinle olsun :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle gerçekten, her şeyin başı sağlık.. Çok teşekkür ederim, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.. Çok teşekkürler duaların için.. :) Kocaman sevgiler benden de :))

      Sil